Rezervoni ditën për vizitë të udhëhequr nga ekipi i mikëpritjes së Autostrada Biennale!

Ekspozitat janë të hapura çdo ditë nga e Marte deri të Dielen nga ora 12:00 deri në 18:00 kurse vizitat e udhëhequra organizohen çdo të Mërkure dhe të Shtune në dy itinerare dhe janë falas, mjafton që ta rezervoni orarin e preferuar.

Turet ofrohen në gjuhën shqipe, angleze dhe turke.

Për informata më të hollësishme vizitoni @autostradahangar ku mund të paiseni me hartë, libër dhe produkte te tjera të edicionit të katërt.

WEB: www.autostradabiennnale.org

Tel: +38349415800

e-mail: info@autostradabiennale.org

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)