Na Vizitoni

Të gjitha ekspozitat janë të hapura dhe falas për të gjithë

PRISHTINA:

Pallati i Rinisë dhe i Sporteve (PY), 24h

Biblioteka Kombëtare e Kosovës (NL), Monday-Friday 08.00-18.00 

PRIZREN:

Ekspozita është e hapur E martë – E diel 12.00-18.00, me disa instalime në hapësirën publike të arritshme 24 orë

Hapësirat kryesore:

Hidroelektrana (HP) , 2.5-km rrugë në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 10min, nuk ka transport publik, 12.00-18.00

Nën Shkëmbinjtë e Kalasë (UC), 24h

Kanalet e Ujit të Lumbardhit (LWC), 24h

Mulliri i Pintollit (PM), 12.00-18.00

Lidhja e Prizrenit (AL), 12.00-18.00

Shtrati i Lumit (RB), 24h

Sheshi i Lidhjes (LS), 24h

Hapësira për Edukim dhe Prodhim e Autostrada Biennale (AB), ish Hangar i KFOR -it, 20 minuta rrugë në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 5 min, nuk ka transport publik,  12.00-18.00

Shtëpia e Kaltërt (BH), 12.00-18.00

Kalaja e Prizrenit (CP) museum, 12.00-18.00

Hamami i Gazi Mehmed Pashës (H), 12.00-18.00

Kinemaja Lumbardhi (LC), 12.00-18.00

Shtëpia e Shani Efendiut (SE), 12.00-18.00

Punëtoria e Filigranit (FW), 12.00-18.00 (closed on Sunday)

Ura e Kaltërt (BB), 24h

Stacioni i Karburantit (GS), 24h

Shtëpia Pranë Lumit (HR), 24h

Stacioni i Autobusëve (BS), 12.00-18.00

Të gjitha lokacionet e Prizrenit mund të gjeni këtu.

PEJA:

Ex-Exit (EE), 12.00-23.00